Geboortebegeleiding®

Ben jij zwanger en ben je benieuwd wat jullie kindje te vertellen heeft? Wat heeft hij of zij nodig tijdens de komende bevalling?

‘Praktijk voor Jou’ biedt jullie de mogelijkheid om nog voor de geboorte contact te leggen met jullie kindje. Geboortebegeleiding is een onderdeel van de Luisterkind-methode. Er wordt op zielsniveau contact gelegd met het kindje in je buik. Hij of zij kan dan aangeven hoe het zich voelt en wat hij alvast kwijt wil aan jullie. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan jullie kleintje. Deze vorm van afstemmen heeft een iets andere aanpak dan de ‘gewone’ Luisterkind-afstemmingen. Je ontvangt namelijk niet één, maar vier (korte) afstemmingen. Vanaf week 28 maak ik op vier opeenvolgende weken contact met jullie kindje. Samen spreken we van te voren een tijd af, zodat jij als moeder op datzelfde moment contact kunt maken. Elke afstemming duurt ongeveer een half uur. Alles wat er doorkomt, werk ik uit via de mail die je direct na dat half uur van me ontvangt.

De eerste drie afstemmingen zullen vooral antwoorden zijn op jullie vragen. Ook zal jullie kindje aangeven wat hij/zij nodig heeft tijdens de aankomende bevalling. De vierde en laatste afstemming is extra speciaal: we stellen dit keer geen vragen, maar de baby mag alles vertellen wat hij/zij kwijt wil. Je krijgt dus een soort brief van jullie ongeboren baby!

De kosten voor Geboortebegeleiding® zijn €145,- (4x 30 minuten). Het is ook mogelijk om een eenmalige afstemming op je ongeboren kindje te laten doen. Informeer daarvoor wat de kosten zijn.