Luisterkind®

Het krijgen van een baby heeft meestal een grote impact. Het is een heftige tijd waarin veel gebeurt. Jullie moeten elkaar nog leren kennen en het is logisch dat je in deze fase een hoop vragen hebt voor jullie kindje. Wellicht kan een Luisterkind-afstemming uitkomst bieden.

Hoe werkt zo’n Luisterkind-afstemming?
Baby’s beheersen uiteraard nog niet de taal die wij als volwassenen kunnen waarnemen. Huilen is voor hen vaak de enige uitlaatklep. Toch weten zij onbewust meestal heel goed wat er speelt en wat ze nodig hebben. Nadat ik enkele gegevens van jullie heb ontvangen, stem ik via de energie af op het onderbewuste van jullie baby. Ik ga dan in gesprek met hem of haar en luister zuiver en zonder oordeel. Zodoende kan jullie kindje aangeven waaróm hij doet zoals hij doet en welke hulp er nodig is. Vervolgens komen er, mede vanuit mijn kennis en ervaring uit de kinder- en jeugdpsychologie, praktische tips waarmee jullie als ouders aan de slag kunnen. Soms is het nodig dat er iets ‘geheeld’ moet worden, zoals een trauma of een ongewenste entiteit waar jullie baby last van heeft. Of jullie kindje geeft aan dat zijn of haar slaapkamertje gereinigd moet worden. Dit zal dan tevens in diezelfde afstemming gedaan worden.

Dit alles kan gewoon via afstand, dus jullie hoeven hiervoor niet speciaal naar me toe te komen. Alles wat er gezegd en gedaan is inclusief eventuele adviezen, kunnen jullie teruglezen in het geschreven document dat jullie via de mail ontvangen. In principe is één afstemming voldoende. Soms vragen ouders enige tijd later een nieuwe afstemming aan omdat er nieuwe vragen zijn ontstaan óf ze vragen voor zichzelf een afstemming aan. Voor elke afstemming geldt dat je er op mag vertrouwen dat datgene naar voren komt wat op dat moment nodig is!

Met welke vragen kun je zoal terecht?
Eigenlijk kun je bij een Luisterkind-afstemming met zo’n beetje alle vragen terecht. Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen bij baby’s:

  • Onze baby huilt zo veel, wat is er aan de hand?
  • Waarom wil onze baby maar niet (in z’n eigen bedje) slapen?
  • Ons kindje is geboren na een heftige bevalling, heeft hij hier nu nog ‘last’ van?
  • Ik voel al vanaf de geboorte een afstand tot ons kindje, hoe komt dit?

Luisterkind bij (vroege) miskraam of stilgeboorte
Helaas is het krijgen van een kindje niet vanzelfsprekend. Soms resulteert de zwangerschap in een (vroege) miskraam of stilgeboorte. Ook deze kindjes hebben, hoe jong ook, wel degelijk een ziel. Het kan dan fijn zijn om alsnog op zielsniveau contact te maken met jullie kindje. Op deze manier kunnen jullie alsnog vragen stellen, bijvoorbeeld waarom het is misgegaan tijdens de zwangerschap of bevalling. Informeer naar de mogelijkheden en samen bekijken we wat ik voor jullie kan betekenen.

Luisterkind tijdens de zwangerschap
Ben jij zwanger en wil je al voor de geboorte weten wat jullie kindje te vertellen heeft? Of wil je weten wat hij of zij nodig heeft ter voorbereiding op de aankomende bevalling? Ook dit is mogelijk! Kijk voor meer info over deze bijzondere manier van afstemmen op de pagina Geboortebegeleiding®.

Luisterkind bij volwassenen
Wist je dat een Luisterkind-afstemming ook net zo goed werkt bij volwassenen? Lees er hier meer over.