Luisterkind® / coaching

Anders dan de naam wellicht doet vermoeden, is een Luisterkind-afstemming ook bedoeld voor volwassenen! Dus worstel jij met vragen en kom je hier maar niet verder mee? Weet je het even niet met je partner of loop je vast in de communicatie met je kind? Na het aanvragen van een Luisterkind-afstemming, kun antwoorden krijgen via jouw onderbewuste. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan vanuit de pedagogiek en psychologie, combineer ik dan met de informatie die ik doorkrijg vanuit JOU. Het mooie is dat dit alles via afstand kan, dus je hoeft hiervoor niet naar me toe te komen. Je ontvangt een geschreven document waarin jouw persoonlijkheid beschreven wordt mét daarbij de antwoorden op de vragen waar jij op dit moment mee worstelt. Vaak komen er ook tips naar voren waar je direct mee aan de slag kunt. Zie het als een eerste stap in de goeie (vaak nieuwe) richting!

Voor iedereen
Met name kinderen laten vaak via hun (negatieve) gedrag zien dat er iets niet goed gaat, maar onbewust weten zij meestal heel goed wat er speelt en wat ze nodig hebben. Door een Luisterkind-afstemming aan te vragen, kan ik zuiver en zonder oordeel luisteren naar wat jullie kind te vertellen heeft over waaróm hij doet zoals hij doet.

Bij volwassenen werkt dit niet anders; ook zij kunnen voor zichzelf een afstemming aanvragen om erachter te komen wat er (onderbewust) speelt en welke stappen er nodig zijn om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Omdat het voor een Luisterkind-afstemming niet uitmaakt of de persoon nog ‘hier’ is of elders, is het ook mogelijk om een afstemming aan te vragen voor een overleden dierbare. Op deze manier kun je alsnog vragen stellen aan je overleden vader of wil je misschien graag een boodschap ontvangen van jullie overleden kindje.

Hoe werkt zo’n Luisterkind-afstemming?
Nadat ik enkele gegevens van je heb ontvangen, stem ik via de energie af op diegene waar de afstemming voor bedoeld is en ga ik in gesprek met het onderbewuste van die persoon. Dat kan gewoon vanaf afstand, dus jij of je kind hoeven hiervoor niet speciaal naar me toe te komen. Je mag erop vertrouwen dat er in de afstemming naar voren komt wat op dat moment nodig is. Mijn kennis en ervaring vanuit de psychologie, pedagogiek en speltherapie worden hierin meegenomen. Daardoor is de kans groot dat je ook direct praktische tips meekrijgt die voor jouw situatie zouden kunnen helpen. Niet zelden komen deze tips vanuit de kinderen zelf voor hun ouders.

Als diegene waar ik op afstem aangeeft dat er tevens ‘geheeld’ moet worden of dat er bijvoorbeeld een (slaap)kamer gereinigd moet worden, dan neem ik dat direct in diezelfde afstemming mee. Het kan ook zijn dat er een trauma uit een vorig leven in de weg zit waar iets mee moet. Maar een persoon kan ook last hebben van een (ongewenste) entiteit die weggehaald moet worden. Dit alles zal dan binnen diezelfde afstemming geheeld worden. Kortom: er gebeurt vaak een hoop in één afstemming!

Alles wat er gezegd en gedaan is inclusief eventuele adviezen, kun jij vervolgens teruglezen in het geschreven document dat je van me krijgt via de mail. In principe is één afstemming voldoende en kun je aan de slag met de adviezen en tips die tijdens de afstemming naar voren kwamen. Soms vragen mensen enige tijd later een nieuwe afstemming aan om er achter te komen wat er op dát moment speelt. Ook zijn er ouders die na het lezen van de afstemming voor hun kind vervolgens voor zichzelf een afstemming aanvragen.

Met welke vragen kun je zoal terecht?
Zoals je wellicht al hebt begrepen, is een Luisterkind-afstemming voor iedereen beschikbaar en kun je met zo’n beetje alle vragen terecht. Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen.

Vragen voor jezelf
 • Ik zit al jaren in een cirkel met ziekte, pijntjes en kwaaltjes, waar komt dat vandaan?
 • Zit ik op de goede weg in het moeder zijn/ op m’n werk?
 • Mijn relatie gaat niet goed, wat kan ik eraan doen?
 • De band met mijn ouders gaat niet zoals ik zou willen, wat kan ik daaraan doen?
 • Ik wil van mijn trauma af, kan jij me helpen?
 • Ik ben nieuwsgierig hoe mijn eigen geboorte destijds verliep, hoe heb ik dit ervaren?
Vragen bij zwangerschap / kinderwens
 • Ik ben zwanger, kun jij eens luisteren wat ons kindje te vertellen heeft?
 • Wat heeft ons kleintje nodig ter voorbereiding op de aankomende bevalling?
 • Ik heb een miskraam gehad, kun jij eens luisteren waarom dit is gebeurd?
 • Ik heb een kinderwens, maar waarom lukt het niet?
Vragen aan overleden dierbaren
 • Ik wil graag contact leggen met ons overleden kindje. Wat heeft hij/zij ons te vertellen?
 • Hoe gaat het met mijn overleden moeder?
 • Ik heb mijn opa helaas nooit gekend, heeft hij een boodschap voor me?

Geboortebegeleiding®
Als extra aanvulling, biedt Praktijk voor Jou de mogelijkheid om contact te leggen met jullie nog ongeboren kindje. Op die manier kun je nu al horen wat hij/zij jullie te vertellen heeft. Deze vorm van de Luisterkind-methode vraagt een iets andere, specifieke aanpak; je ontvangt namelijk niet één, maar vier (korte) afstemmingen. Lees er hier meer over.

Coaching
Is bovenstaande Luisterkind-methode toch niet wat jij zoekt? Je kunt ook bij mij terecht voor algemene coaching. Zo kunnen we o.a. patronen in kaart brengen middels familie-opstellingen, maar ik kan je ook helpen bij andere knelpunten waar je tegenaan loopt. Denk hierbij aan coaching rondom hoog gevoeligheid of psycho-educatie op het gebied van autisme en/of ADHD. Een coaching-sessie kan zowel online als in de praktijk plaatsvinden. Informeer naar de mogelijkheden!